Македонија
12. February 2024 - 12:45

Изборот на нови министри за здравство и информатичко општество на дневен ред во Собранието

Откако во петокот Собранието ги разреши министерот за здравство, Меџити, и за информатичко општество, Алиу, денеска на дневен ред во Собранието е изборот на нови министри од редовите на Алијанса.