Македонија
18. October 2019 - 19:53

Италијанскиот премиер ќе побара да се разговара за датумот за преговори во ноември

Според Ројтерс италијанскиот премиер Џузепе Конте најавил дека ќе побара да се разговара за датумот за преговори за Македонија и за Албанија веќе во ноември.