Живот
22. March 2017 - 19:29

Исповед за најлудиот секс: Отишла во свингер клуб, а се вратила како друга жена

Една просечна мајка на три малолетни деца, која како и сите мајки се обидува да ги воспитува своите деца на конзервативен начин, својот сопруг го одбива во кревет бидејќи е преуморна, се решава на чекор несвојствен за ваквите жени.

Решила да оди во свингерски клуб и да каже „Да“ на голотијата и развратот.

При влегувањето во клубот се случило нешто неочекувано, никој не бил гол, напротив сите биле облечени и многу љубезни.

Се што се служело било во вид на пенис и облик на гради. На ваквите места е важно да ги знаете своите граници, да знаете каде завршува забавата, а кога станува непријатно.

„Јас сум мајка која целото летување го поминува покриена со марами и едонделен костим за капење. Да не се лажеме, телото не ми е како и пред 20 години. Но, сепак јас сум инструктор и редовно џогирам. Не го мразам своето тело, но некако се срамам. Јас и мајките со кои се дружам имаме принцип дека жените на наши години не треба да го покажуваат своето тело. “- напиша мајката.

Таа и нејзиниот сопруг се одлучиле за свингерски клуб, каде што доживеале незаборавно искуство. Кога се вратиле дома продолжиле со своите животни навики, но надвор од зоната на комфорот и далеку од соседските озборувања.

„Дојдовме дома, им дадовме подароци на децата, а потоа заминавме во спалната соба. Облеката на нас беше непотребен детал. „Баш е природно да се биде гол“- рече мојот сопруг, а јас се сложив“