Македонија
21. February 2019 - 13:22

Исчезна уште едно лице во Скопје

Исчезнато е лицето Горан Атанасовски од Скопје. Истиот има 35 години. Последни информации кои ги има семејството е дека е виден вчера помеѓу 14:00 и 15:00 часот на локација кај Беверли трговскиот, од каде заминал накај Бриколаж во Сиво металик волксваген поло, со рег. СК-3104-АО. Облечен е во кошула и панталони.

Ве молиме ако имате било каква информација, јавете се на 072-224-522 или пријавете во полициска станица.