Македонија
30. July 2016 - 12:31

Исчезна 42-годишна жена од Скопје

Во 23 часот во Полицијата во Ѓорче Петров, 66-годишниот К.К. од Скопје се јавил и пријавил дека истиот ден околу 08 часот, од дома во непознат правец се оддалечила неговата сопруга.
 
Според податоците од полицијата, се работи за 42-годишната К.Г. по која полицијата интензивно трага.