Македонија
16. September 2018 - 14:56

Исчезна 14-годишно девојче од Скопје

Исчезна 14-годишно девојче од домот за згрижување на деца со воспитно социјални проблеми. Според информациите на МВР, вчера во 16:30 часот во Полициската станица Карпош, воспитувачка во Јавната Установа за загрижување деца со воспитно-социјални проблеми – Скопје пријавила дека 14-годишната штитеничка на домот, што беше пријавена за исчезната на 14.09.2018 година, се вратила во домот околу 14.30 часот на 15.09.2018 година