Македонија
9. November 2019 - 16:11

Исчезна 12-годишно девојче во Скопје

Исчезна 12 годишно девојче од Центарот за социјална работа. Според информациите на МВР, вчера во 14.00 часот во Полициска станица Драчево, старател од ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа на град Скопје-Центар, пријавила дека од домот се оддалечила А.Б.(12), за која се претпоставува дека е со нејзината постара сестра М.Б. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.