Живот
24. August 2015 - 15:25

Инвалид стана од инвалидска количка по оваа невкусна шега

Најбизарната шега на цел свет од која ќе ве полазат морници!

Поради оваа шега може некој навистина да загине и да изгуби живот. Шегобијците нека се молат да не се појави некој Терминатор што дели правда.

Добро е што не налетале на полиција.

Погледнете го видеото.