Македонија
28. November 2016 - 22:08

Интензивни врнежи од снег: Забрана за сообраќај на патниот правец Маврово- Дебар

Поради интензивни врнежи од снег воведена е забрана за сообраќај на тешки моторни возила на патниот правец крак Маврово – Дебар и обратно.

Како што информира АМСМ, забраната е на сила од  21:15 часот.