Македонија
2. November 2017 - 13:53

Инцидент пред Судот - интервенираше и полицијата

Неколку полицајци интервенираа откако непознато лице се приближи до нив при што им се обрати.

Човекот се доближи и му кажа нешто на еден од полицајците по што останатите припадници на МВР му го одзедоа ранецот и најверојатно го однесоа во полициска станица.

„Ние не сме терористи, ние сме УЧК“- Донесена пресудата за Диво Насеље

Седум доживотни и вкупно 755 години затвор за обвинетите во „Диво Насеље“