Живот
21. October 2015 - 14:23

Има ли памет: Мајка со електричен миксер влезе во кадата на бебето

Оваа мајка сакајќи да се пофали со видеото од нејзиното дете како „тверка“ во кадата полна со пена, наиде на остра осуда од јавноста. Сите се преашуваат каде и беше паметот кога со електричен апарат, миксер се обидуваше да направи доволно пена во водата за да се забавува нејзиното дете.