Македонија
21. April 2016 - 19:22

Илјадници граѓани од Аеродром се движат кон Собрание

Реки од народ од скопската населба Аеродром се движат кон Собранието на Република Македонија во поддршка на ГДОМ и избори ан 5-ти јуни.

 

ТАГОВИ: