Спорт плус
5. October 2017 - 14:54

Ибра: Кога коњот ќе си купи коњ?!

Златан Ибрахимовиќ е голем играч но човек кој сака да се забавува надвор од фудалот како што тоа го прави и на теренот. Популарниот Ибра си купи коњ и се пошегува на своја сметка...