Македонија
10. August 2015 - 17:31

И ова може да се види на Рекорд во Скопје

Фотографиите се снимени во скопската населба Центар поточна на Рекорд на нив се гледа како овој возач си направил нов паркинг на самата пешка патека. Погледнете...