Џет-Сет
23. January 2018 - 18:15

И Македонците воздивнуваа за неа во 90-те - денес има 44. години и не личи на себе

Габриела Спаниќ беше хит во минатото. Таа беше позната водителка и актерка која ја гледавме во многу ТВ новели.

Нејзините пријатели откриваат дека има редовни посети кај естетски хирург, а од фотографијата се гледа дека 44-годишната актерка не личи на себе.