Бизарно но вистинито
18. April 2017 - 14:46

И даде на својата 10-годишна ќерка да пука со Калашников, но подобро да не и го направел тоа!

Дури и на возрасни луѓе, пукањето со автоматска пушка никако не е едноставно и бара многу сила и знаење за да се контрлира тоа опасно оружје.

Повеќето луѓе при првата прилика на пукањесо автоматска пушка, покрај себе имаат барем едно стручно лице кое има кажува што точно треба да прават. Меѓутоа, човекот од наредното видео  мислел дека е паметна идејата автоматска пушка АК-47 да му даде во раце на 10 годишно девојче.

Погледнете го видеото: