Балкан
22. March 2019 - 20:58

Хорор во Хрватска: Аргентинска дога изгриза едномесечно бебе, се бори за живот

Во Репаш кај Копривница во Хрватска куче му ја изгризало главата на едномесечно бебе.

Девојчето итно е префрлено во болницата во Загреб и се наоѓа во животна опасност.

Детето е старо 35 дена. Неофицијално, аргентинската дога живее во куќата каде било и бебето.