Македонија
12. December 2015 - 13:29

Груевски во посета на Општина Кисела Вода

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе ја посети на Општина Кисела Вода.

Груевски ќе присуствува на отпочнување со изградба на булеварот „Борис Трајковски“, трета фаза, а потоа на пуштање во употреба на единечен тениски терен во основното училиште „Кузман Шапкарев“, во населба Драчево, соопшти владината прес-служба.