Македонија
16. July 2015 - 22:01

Груевски на ифтар вечера во пресрет на Рамазан Бајрам

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски придружуван од министерот вез ресор задолжен за привлекување на странски инвестиции Фурхан Чако, вечерва во пресрет на големиот исламски празник Рамазан Бајрам присуствуваа на ифтар вечера која се одржа во Скопје.