Македонија
23. December 2020 - 13:55

Груевски ќе се врати и ќе ја одлежи казната, тврди Спасовски

Во денешната емисија  „Студио 10“ на Телевизија 24 министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски коментирајќи ја работата на МВР и критиките за бегството на поранешниот премиер Никола Груевски, кусо порача дека тој ќе се врати и ќе ја одлежи затворската казна.

- Груевски ќе се врати и ќе ја одлежи казната, порача министерот за внатрешни работи