Балкан
19. January 2022 - 18:58

Градоначалникот на Бања Лука се повреди скокајќи по крстот | ВИДЕО

Градоначалникот на Бања Лука, Драшко Станивуковиќ, денеска, на брегот на Врбас, скокаше по светиот крст. Тој откако испливал на брегот излегол со крваво стапало кое очигледно го исекол. Брзата помош ја санирала повредата на градоначалникот лице место.

– Градоначалникот на Бања Лука се здоби со полесни повреди на стапалото. Откако го згрижија медицинските работници, тој се врати на ручек со други капачи, изјавија неговите соработници.