Македонија
29. October 2015 - 22:52

Гори автомобил во Ново Лисиче

Автомобил Марка Пежо вечерва се запалил на паркингот во населбата Ново Лисиче. 

Веднаш интервенирала противпожарната служба.

Немаме информации за причините за пожарот ниту пак за евентуално повредени лица.