Балкан
3. August 2015 - 15:34

Големо невреме во Србија - Невремето доаѓа и во Македонија

 
Големо невреме вчера околу 15 часот го погоди Ваљево. Град со големина на орев непрекинато паѓал повеќе од 15 минути.Допрва ќе се утврдува колкава е штетата, особено во земјоделието. После големите жештини, за денес се најавени дождови и грмежи. И во Македонија денеска се најавуваа поројни дождови со грмотевици, да се надевеме дека невемето нема да биде толку силно кое нема да предизвика никакви штети.