Џет-Сет
26. April 2016 - 10:03

Голема радост: Лепа Брена ќе стане баба?

 
Популарната пејачка на Гранд, Александра Пријовиќ и синот на Лепа Брена, Филип Живоиновиќ, веќе неколку месеци уживаат во својата љубовна идила. Иако често нивната љубов за овие месеци беше ставена под знак прашалник, и двајцата покажаа дека може да успеат и да ги поминат сите препреки. 
 
Според извор до семејството, Александра е во вториот месец од бременоста и го чека првото бебенце со синот на Лепа брена.
 
Пејачката потоа ги демантираше овие тврдења, но изворот вели дека тие се точни.