Македонија
10. April 2018 - 17:10

Голем пожар во Министерство за правда

Четири пожарникарски возила се обидуваат да го изгасат огнот во зградата на Министерството за правда. Според првичните информации огнот ги зафатил горните катови и тој се шири.