Живот
9. November 2016 - 16:30

Гола вистина: Професор се соблече гол пред студентите на час по анатомија/18+

Професор по анатомија ги остави во шок студентите откако се соблече гол и почна така да се шета низ амфитатарот во текот на предавањето.

На снимката се гледа дека некои од студентите на Дагестанската државна медицинска академија во Махачкала, југозападна Русија.

На видеото е покажан професорот Камил Магомедов, како предава гол, со алиштата положени на страна.

An anatomy professor left students shocked after stripping off and walking around completely naked during a lecture at the Dagestan State Medical Academy in Russia

Откако целосно се соблекол пред студените без да ги предупреди, неколку студентки засрамено го напуштиле часот.
 
Кога го видел тоа повторно ги облекол панталоните.
 
Инаку, професорот кој 10 години предавал анатомија на Медицинската академија, по овој инцидент најверојатно ќе биде отпуштен од работа.