Бизарно но вистинито
25. September 2017 - 21:30

Го соблекоа гол на улица: Ја мамел жената па таа го претепа заедно со љубовницата

На ЈуТјуб е објавена снимка во која главна улога играат еден брачен пар и љубовницата на сопругот односно љубовен триаголник. Овој пат, како што бива обично, сопругата не ја нападнала љубовницата туку тие двете се здружиле против него.

Го извадиле на улица каде ги посматрале голем број луѓе за да се ситат на неочекуваниот распрет. Една од нив во рацето носела столица со која прељубникот го удирала по грб. Мажот бил полугол и не стигнал ни да се брани од ударите кои доаѓале од сите страни, а камоли да ги запре подивените жени.

За да биде работата полоша, тие отишле и предалеку со тоа што му ги искинаа кусите панталони и тој остана потполно гол на улица и посрамотен пред луѓето меѓу кои имало и деца.

Оригиналното видео е објавено на кинеската социјална мрежа и набрзо имаше над 5 милиони прегледи.