Живот
17. March 2016 - 21:54

Го снимале бебето во креветче: Кога ја погледнале снимката им се заледил крв!

Надзорите камери во детските соби откриваат различни работи за нив, кои никогаш не би можеле да ги дознаеме. Родителите често ги користат овие снимки за подобро да ги запознаат своите деца.
 
На интернет се појави снимка на која е прикажано едно бебе како станува од својот кревет и се качува по оградата. Бебето одржува рамнотежа на ивицата што изгледа неверојатно.
 
Додека стои на креветчето, плаче и вреска што мнгу ги подсетило на „запоседнатост“, како што наведуваат под видеото.
 
Многу луѓе исто така ги осудиле родителите на ова бебе за несовесно чување на малото, иако во описот на видеото пишува дека бебето не е повредено при падот.
 
Погледнете го видеото: