Живот
12. October 2017 - 17:37

Го пикна јазикот таму каде што не треба: Сакаше да бакне желка, па почна да плука крв

Еден маж дојде до луда идеја. Имено, во намера да бакне желба, за малку ќе останеше без јазик.

Некое време си играше со својот љубимец, а потоа желката го фати за јазик. Тогаш почна да му тече крв, а глетката воопшто не беше пријатна.

Погледнете го видеото: