Живот
14. November 2017 - 20:16

Го паметите како Зумбул-ага - денес е непрепознатлив

Зумбул Ага од Султан Сулејман сите го паметиме по неговата улога, а денес актерот Селим Бајрактар изгледа непрепознатливо.