Живот
10. January 2017 - 0:00

Го оставил автомобилот на -34 степени, еве каков го нашол

Снегот ја окова цела Европа, па дури и Чешка каде температурите се спуштија и до -34,6 степени.

Оваа фотографија од автомобил прекриен со мраз сведочи за тоа каква зима има во оваа европска земја.