Живот
19. October 2016 - 13:57

Го молела сопругот да се венча со русокоса: Сега спијат тројцата заедно - Еве каков им е сексот!

Во оваа приказна станува збор за едно семејство кое од брак помеѓу маж и жена прераснува во брак со две жени и еден маж. Мелиса (20) е русокоса девојка која влезе во животот на Дејана (27) и Манијем (28).

Дејана веќе извесно време го тера својот сопруг да се венчаат сите тројца, со што ќе ја крунисаат заедничката љубов. Тие живеат на Флорида и нивниот брак нема да биде легален, но и покрај тоа тие имаат огомна желба да се венчаат.

Мелиса живее кај нив и им ги чува децата, но не само тоа таа е дел и од нивниот сексуален живот. Сите тројца спијат на ист кревет.

Погледнете на видеото како живее оваа среќна тројка: