Бизарно но вистинито
6. September 2017 - 13:22

Го кренала фустанот, легнала на улица и ги раширила нозете: Минувачи снимиле жестока секс сцена среде улица

Случајни минувачи од автомобил вo движење снимиле пар кој се препуштил на страстите среде улица на Ибица.

Девојката лежела со кренат фустан, а мажот бил над нејзе, измеѓу нејзините раширени нозе, додека камерата минувала покрај нив.

Дури и жената во автомобилот "побарала уште еден круг", кога ја здогледала оваа секс сцена која воопшто не ги изненадила.

Погледнете го видеото: