Живот
28. May 2016 - 9:35

Го крена фустанчето и го покажа задникот - Погледнете ги реакциите на минувачите!

Скриените камери скоро секогаш се смешни, а кога се во прашање згодни девојки и фраери, смеењето е загарантирано.

Згодна млада девојка ги замолува случајните минувачи во паркот да и го придржат огледалото, а потоја станува и го покажува задникот.

Погледнете ги реакциите!