Технологија
18. January 2017 - 10:36

Го фрли телефонот во Мртво Море, а после 24 часа следуваше шок

Јутјуберот „TechRax“ решил да ја провери издржливоста на новиот Ајфон во Мртвото Море.
 
Новиот Ајфон е водоотпорен, но не на период од 24 часа и во вода која има толку многу сол.
 
Меѓутоа, кога „TechRax“ после 24 часа го извади телефонот од вода, го дочека вистинско изненадување.
 
За што точно се работи погледнете во продолжение...