Македонија
23. April 2021 - 9:07

Главната расправа за „Моќник“ презакажана за 17 мај

Основниот кривичен суд Скопје соопшти дека главната расправа за предметот „Моќник“ што требаше да се одржи денеска, се одложува поради смртен случај на еден од обвинетите.

Следното рочиште е насрочено за 17 мај 2021 година во 11:00 часот.

За евентуални промени во термините за расправа, странките и јавноста, нагласува Судот, ќе бидат благовремено информирани.