Гинеколозите се фатиле за глава кога ја породувале Александра – очекувала близнаци, се случило ова | Сител Телевизија
Живот
13. February 2018 - 13:27

Гинеколозите се фатиле за глава кога ја породувале Александра – очекувала близнаци, се случило ова

23-годишната Александра Кинова дознала дека чека бебе и била пресреќна. Бременоста се одвивала во ред, но на породувањето и докторите се фатиле за глава.

Оваа девојка од Чешка и сопругот веќе имале едно синче, а во 2013-та година очекувале близнаци, но се случило нешто неверојатно.

Имено, докторите виделе дека таа носи пет бебиња. Таа со царски рез без компликации ги родила сите пет бебиња.

Семејството е пресреќно и вели не може да ја опише среќата со зборови. Како изгледа среќното семејство по неколку години, пголеднете на фотографиите: