Живот
27. September 2016 - 20:19

Ги начека крадците во куќата, но дури тогаш следуваше изненадување

Кога Џејми Барнс од Тексас се вратила дома по неколкудневно отсуство, ја нашла отворена вратата.

Маж и жена провалиле во нејзината куќа и Џејми ги затекнала како имаат секс на софата.

-Дофатив метла и сакав да ги изудирам тој човек. Тој постојано викаше: „Незнам ништо за ова“, а жената се обидуваше да се покрие, раскажува Џејми.

Крадачката сакала да облече еден од фустаните на Џејми, но дури тогаш газдарицата побесне. Мажот побегнал, а жената Тонка Барнс е уапсена.

Cela kuća bila je ispreturana, Foto: Youtube/Printscreen

Оваа разбојничка двојка од куќата на Џемји изнела накит, облека, бела техника. Дури се обиделе и на соседите да им продадат дел од пленот.

Џејми вели дека и онака планирала да се пресели, а овој настан само ја забрзал нејзината одлука.