Фудбал
10. November 2015 - 16:03

Фудбал У-16: Македонија домаќин на контролен турнир

 
 Репрезентација на Македонија од 16 до 20 ноември ќе биде домаќин на пријателски турнир за фудбалери родени по 2000 година, соопшти ФФМ.
 
Учесници на овој контролен турнир покрај Македонија ќе бидат и селекциите на Србија и Италија. Сите натпревари ќе бидат одиграни на тренинг центарот „Петар Милошевски" во Скопје.
 
Распоредот на натпреварите:
 
16.11.2015 Македонија – Србија 16 часот
 
18.10.2015 Србија – Италија 16 часот
 
20.10.2015 Македонија – Италија 11 часот