Свет
14. November 2017 - 19:54

ФОТО: Снежна бура во Словенија

Улиците во Љубљана се покриени со снег.

Снежната бура од планините се пресели на улиците во Словенија.

Големата количина на снег направи вистински хаос во сообраќајот. Патиштата се блокирани, движењето отежнато, а поплавени се и повеќе куќи.