Бизарно но вистинито
4. April 2017 - 20:58

Флака дрогата полоша и од Крокодил - Ги претвара луѓето во вид на зомби!

Новата дрога наречена Флака која моментално со голема брзина се растура низ САД, предизвикува инстантно лудило и ги претвара луѓето во еден вид на зомби. Флака е еден вид на амфетамин – сличен на Моли, МДА и екстазите, кој го покачува допаминот – односно материјата која го покачува задоволството во мозокот. Првично ве прави да бидете полни енергија и еуфорични, но е проследена со страшни ефекти како што се агресија и “натприродна човечка моќ”.

За наша среќа оваа дрога е сега за сега далеку од нашите простори и се надеваме дека никогаш нема да пристигне тука. Во продолжение погледнете видеа од тоа како дрогата влијае на тие што ја конзумираат. Видеата може да бидат непријатни и вознемирувачки за гледање.