Џет-Сет
8. November 2017 - 10:12

Фановите загрижени за Нина Бадриќ - ова е причината

Тие мудрости главно имаат навистина длабоко значење, па многу нејзини фанови се прашуваат дали тоа, конкретно, се однесува на неа или едноставно и се допаднала реченицата, па ја објавила.

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

„Ако мажот од жената во неговиот живот очекува да биде ангел, тогаш мора прво да создаде рај за неа. Бидејќи, ангелите не живеат во пекол“ напишала Бадриќ на Инстаграм и ги загрижила фановите.