Македонија
23. November 2021 - 11:49

Фамилија Ахмети, маж, жена и 4-годишни близнаци се дел од загинатите во несреќа

Фамилијата Ахмети, маж, жена и 4-годишни близнаци од Скопје се дел од загинатите во автобуската несреќа утрово во Бугарија. 

Фотографиите се направени во Истанбул, пренесува shqip.media.