Џет-Сет
24. November 2015 - 23:28

Еве зошто се скараа Северина и Кеба пред свадбата

Пејачката се скарала со својот свекор неколку дена пред свадбата, зошто тој не се сложувал со организацијата на истата.

Тие жестоко се искарале, зошто нему не му било јасно зошто подготвува претстава, а не свадба.

Поради тоа пејачот смислено го расипал планот на Севе така што нон-стоп го држел микрофонот и пеел свои нумери, а потоа и свои спотови пуштал на видео бимот.

Повеќето гости коментирале како Кеба ја претворил свадбата во свој солистички концерт, пишува Ало.