Македонија
12. November 2015 - 9:28

Еве какво ќе биде времето до крајот на ноември

Добра вест за оние кои не сакаат зима, бидејќи метеоролозите тврдат дека не очекува блага и релативно сува зима. На сајтот accuweather стои дека цел ноември ќе биде без снежни врнежи и со температури повисоки од вообичаените за ова доба од годината.