Интернет
30. May 2017 - 17:59

Естрадата во паника: Инстаграм воведе голема промена - веќе ништо нема да биде исто

Најпопуларната друштвена мрежа Инстаграм, која зема се поголем замав, направи измени кои нема да се допаднат на многумина, особено на жените. По оваа вест и естрадата е во шок бидејќи познато е дека познатите пејачки сакаат да си играат со Фотошоп, а сега социјалната мрежа ја забранува оваа опција.

Со оглед на тоа дека со фотошоп сите се претставуваат во најдобро светло, Инстаграм е решен да ги намали заблудите и комплексите кај тинејџерите, па ја укинува оваа опција.

Секако, оваа вест предизвика лавина негативни коментари кај сите корисници на Фотошоп.