Џет-Сет
29. November 2016 - 15:39

Есма Реџепова во тешка состојба итно пренесена во болница во Скопје

Кралицата на ромската музика, Есма Реџепова е во болница во тешка состојба. Како што дознава порталот сдк.мк, таа била примена во болница вчера, а докторите и денеска се обидуваат да ја стабилизираат нејзината состојба. Нејзините блиски потврдија дека Есма има здравствени проблеми, но се надеваат дека се ќе биде во ред и не сакаат да даваат официјални изјави.

За потсетување, кралицата на ромската музика поради влошена здравствена состојба во болница заврши и пред две години, во декември 2014 кога се пожалила дека ѝ е многу лошо.