Македонија
27. October 2017 - 8:29

Есенска студентска планинарска тура „Водно 2017“

Есенска студентска планинарска тура „Водно 2017” ќе се одржи денеска, под покровителство на Ректоротот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје.

Оваа спортска активност се одржува по повод  Денот на ослободувањето на град Скопје  „13 Ноември“.

Планинарската тура почнува од пред хотелот на „Средно Водно“ во 10 часот.