Ракомет
13. January 2018 - 9:16

ЕП - Хрватска 2018: Романците Дин - Дину го судат дуелот Македонија - Словенија

Денешниот натпревар меѓу Македонија и Словенија ќе го судат романските судии Дин и Дину.
Македонската судиска двојка Ѓорѓи Начевски и Славе Николов кои судат на овој шампионат вчера на првиот ден го судеа дуелот Шведска - Исланд.