Живот
22. јуни 2016 - 11:34

Емотивна средба: По 30 години ја сретнал жената која му го спасила животот!

Во 1985 година, Џон Рикен, научил дека животот може да престане за момент...
 
Животот умее да престане во една секунда. Џон имал сообраќајна несреќа додека го возел својот мотор. Тој ќе загинал на лице место, доколку докторката Цефалун не го запрела својот автомобил за да го спаси. Таа се сеќава дека неговото лице било целото крваво и немал пулс.
 
Многу се трудела да му го врати пулсот, и повикала Брза помош за да го одведат во болница. Тоа бил последниот пат кога се виделе. 
 
Кога Џон заздравел, се обидувал да ја пронајде жената која го спасила. Не успеал, бидејќи не знаел дали таа се омажила и го променила презимето. Но, дури по 30 години, успеал да ја пронајде!
 
Погледнете го емотивното видео: